Försäljningsvillkor

 • Frakt: Varorna skickas  inom Sverige, alltid med rekad frakt.
 • Priserna som anges är i svenska kronor och inkluderar 25% moms. Custombaits förbehåller sig rätten att genomföra prisändringar och reserverar sig för eventuella tryckfel samt slutförsäljning. Eventuella fraktkostnader visas innan du godkänner beställning. Beroende på vilket val av betalningssätt du som kund gör, kan en extra avgift tillkomma.

 • Man måste vara över 18 år för att handla på denna hemsidan.

 • Betalsätt: Custombaits kan du välja att betala med Paypal, kortbetalning samt Swish Varorna skickas så snart vi ser din betalning på banken. Har inte betalning kommit inom 5 dagar så läggs de ut till försäljning igen. Vill du hellre hämta varorna hos mig går det bra med kontant betalning.

 • Fraktkostnaden är för närvarande 58kr inom Sverige, vid köp över 700kr levereras dina varor fraktfritt. Fri frakt över 700kr gäller ej om du ångrar ditt köp, det är då varans värde som krediteras och du som kund står för returfrakten.

 • Vill du ändra eller lägga till något på din order så kontakta mig via mail och uppge ditt ordernummer/mailadress/namn. Det går inte att avbeställa eller göra några ändringar om din order redan har blivit packad och skickad.

 • Leveranstid: Din order skickas normalt inom 1-6 dagar. Om en vara skulle avvika från den utlovade leveranstiden kontaktar jag dig alltid via e-post eller telefon.

 • Dina varor skickas med Postnord till ett ombud i din närhet. Du får en sms-avisering samma dag som ditt paket anländer till ombud. Du får en påminnelse vi sms och en via brev efter tio dagar. Mindre varor skickas som brev med posten.Hos Postnord kan paketet ligga kvar i 14 dagar. Om paket inte hämtats ut debiterar vi för frakt och hanteringskostnader för outlöst paket med 300 kr för att täcka frakt och expeditionskostnader. Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt distans och hemförsäljningslagen.

 • När du som konsument som handlar hos Custombaits omfattas du av Konsumentköplagen, och Konsumenttjänstelagen och Distansavtalslagen. Vilket innebär bl.a. att du alltid kan ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit din vara. Varor skall returneras oskadade och oanvända i originalförpackning. Bifoga även kopia på följesedel alternativt ditt ordernummer. Värdet på varan betalas tillbaka (ej frakten). Kontakta alltid mig innan du returnerar något. Skicka varorna i rekat postpaket och ange vart du vill ha beloppet insatt. Du som kund står själv för returfrakten. Om du önskar byta din vara, tex. till en annat bete eller färg, står du som kund för frakten. Observera att vid återsändning till oss är du betalningsansvarig om varan skadas eller kommer bort. Spara därför ditt inlämningskvitto du får hos ditt ombud.

 • Reklamation: Jag gör alla beten för hand, vilket innebär att det kan finnas små skavanker såsom små bubblor i lacken eller dylikt, detta är inget som påverkar betes gång eller fångstkapacitet. Jag gör givetvis mitt bästa för att det inte ska bli den minsta skavank på alla mina beten. Om en reklamation behövs så uppge ditt ordernummer, anledning till reklamationen samt bifoga bild, både på varan du önskar reklamera samt på eventuellt skadat emballage i ett mail till mig. Observera att du inte ska slänga varken skadat gods eller emballage om du har en reklamation. Detta pga. att fraktbolaget ofta kräver in såväl bilder på emballage och gods vid transportskador.
  Skulle emballaget och innehållet vara skadat så kontaktar du mig.
  Vid retur av en reklamerad vara står Custombaits  givetvis för frakten och eventuell ersättningsleverans av en ny vara. Varan skall återsändas väl emballerad och i sin originalförpackning. Felaktigheter och skador skall anmälas till TaunoLures inom 5 dagar.

 • Ibland kan det vara svårt att återge exakt färg på en bild, detta kan bero på ljus, fototillfälle eller datorns inställningar. Angivna storlekar är ungefärliga. Storlekarna kan skilja sig mellan olika produkter då alla produkter är tillverkade för hand. Hantverket gör att det även kan förekomma skiftningar i utseende och form på samma bete men olika färger. Bilderna på produkterna får ej användas utan tillstånd, skadestånd kan i sådana fall utkrävas.

 • GDPR: Dina personuppgifter du lämnat vid tidigare beställning sparas för eventuella framtida beställningar. Dina personauppgifter kommer inte att skickas vidare till 3:e part, alltså kommer Custombaits inte skicka dina uppgifter vidare utan att fråga dig om lov innan så sker. 

  Om du vill att dina personuppgifter raderas så skicka ett mail till order@custombaits.se så raderas dessa snarast.